Shopping Cart

Presenteren en demonsteren van jouw product

Mogelijkheid van het demonstreren van jouw product in de winkel en waarom jij dat zou moeten doen.

Tijdens het demonstreren van jouw product creëer je de perfecte gelegenheid om direct met jouw klanten te in contact te komen! Je kunt hen gerichte vragen te stellen en jezelf en jouw product presenteren. Zo zet jij de eerste stappen naar binding met jouw merk.  Heel belangrijk en een vaak vergeten item op de lange “to do” lijst.

Wij hebben een heuse Product demonstratie agenda. Vraag ernaar in de winkels of mail naar info@poush.nl o.v.v. Product Demonstratie.

Ben jij nog geen deelnemer in de Store maar zou je dat graag willen worden?  Dan kunnen 1 a 2 dagen in de winkel erg waardevol zijn! Je krijgt een kans om met ons te werken, maar vooral kennis te maken met onze klanten. Uiteraard zijn aan deze vorm van deelname enkele regels verbonden. Schroom niet en vraag ons ernaar!