Shopping Cart

Minimalisme nieuwe trends in styling.

In onze winkels signaleren wij de laatste tijd een trend. Minimalisme.

We weten allemaal dat productstyling een belangrijk onderdeel is om jouw product goed in beeld te brengen.  Je ligt in een winkel waar iedere ondernemer een eigen manier heeft om dit te bewerkstelligen. Het is dus van belang dat je hier goed over nadenkt. Hoe style jij jouw producten? Wij zien de laatste tijd een trend in de winkels ontstaan: Minimalisme.  Deze trend is al een tijdje, vooral in fashion en lifestyle te zien. Sober aankleden, basis kleuren, voornamelijk natuurlijke tinten en geen overdaad. Rust.

Voor het stylen van producten wordt  voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals hout en marmer. Witte of lichte ondergronden zijn ook erg populair. Het minimalistisch presenteren van producten is alles behalve eenvoudig. Te weinig producten tonen is namelijk niet goed voor de verkoop, maar te veel producten tonen ook niet.

Nieuwsgierig geworden en direct behoefte hebt aan inspiratie over styling, de laatste trends en nog veel meer volg ons dan op Pinterest! Hier hebben wij veel inspiratie en voorbeelden over visual merchandising verzameld.

Bekijk eens of er voor jouw producten een mooie nieuwe manier van  presenteren is. Heb je daarbij hulp nodig? Geef dit dan aan in de winkels, wij helpen je graag!

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je mand is nog leegterug naar de winkel