Shopping Cart

Welk verhaal vertelt jouw product?

“Poush, where stories begin”  In de PoushStores verkopen wij  graag “verhalen”. We proberen daarmee een eigen en unieke sfeer in de winkel te creëren. Een sfeer waardoor het winkelend publiek binnen enkele minuten na binnenkomst denkt; hier wil ik graag iets kopen!

Het neerzetten van een dergelijke sfeer is niet voor iedere retailer weggelegd, maar dit concept leent zich hier uitstekend voor! Door de variëteit aan producten met ieder zijn eigen verhaal, is er heel veel te beleven.

Een heel belangrijk aspect is dat klanten de verhalen achter de verschillende producten van ons horen. Wij vertellen deze dn ook graag en en verkopen zo de producten. Maar wat nu als het druk is? Of als een klant even niet gestoord wil worden en de behoefte heeft om te dwalen door de winkel? Dan is het voor ons onmogelijk om de verhalen achter de producten te vertellen. Het is dan zonde dat de klanten dit niet ervaren.

De oplossing!
Om klanten ten alle tijden te kunnen voorzien van het verhaal achter jouw product is het wenselijk dat dit bij jouw product wordt gepresenteerd. Hiermee bedien je de twee hierboven genoemde klanten en wellicht nog wel meer! Schrijf jouw unieke verhaal als ondernemer of label, bij voorkeur tweetalig, beknopt en duidelijk op. Personaliseer  het eventueel met je naam en foto en plak deze mooi op een stukje hardboard. Zorg daarnaast voor visitekaartjes en/of flyers. Onze ervaring is dat mensen deze graag meenemen naar huis.

Tweetalig? Jazeker! Naast onze trouwe lokale bezoekers hebben wij in al onze winkels te maken met toeristen en expats. Engels is in de PoushStore Wassenaar en Den Haag nagenoeg de voertaal. Het loont dus om de tekst te vertalen!

Hoe ziet het eruit?
Ga je aan de slag? Dan volgen hier enkele tips. Tip 1; blijf trouw aan eigen stijl. Pas je lettertype van je tekst aan op je logo. Werk hierbij met verschillende letter grotes. Dat leest snel en fijn. Tip 2; is jouw product handgemaakt, maatschappelijk verantwoord, in kleine oplage of van biologisch katoen? Vermeld dat in de tekst! Dit zijn nu juist de details die jouw product/verhaal uniek maken.

Blijf kritisch en zorg dat het niet een hele grote reclame uiting wordt. Spandoeken zijn niet nodig en leest ook niet gemakkelijk weg voor de klant. Voor de een is de grootte van een ansichtkaart voldoende, voor de ander een A4-tje. Groter dan een A4-tje is niet praktisch. Dat neemt gewoonweg teveel ruimte in beslag en streeft zijn doel voorbij. Het is ook niet de bedoeling dat het een volledig boekwerk wordt. Dat lezen klanten immers niet tijdens het winkelen. Om een beter beeld te krijgen van wat wij bedoelen, hebben we enkele ideeën op       P i n t e r e s t  voor je verzameld.

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je mand is nog leegterug naar de winkel