Shopping Cart

Story

[rev_slider_vc alias=”story”]

Where it all began…

In 2014 werd de grote droom van Wendy Klein, Henriette Klein & Guusje Marks realiteit; samen richtten ze hun eigen familiebedrijf Poush op. Terwijl de wijn rijkelijk vloeide en ze genoten van elkaars gezelschap, ontstond er een arsenaal aan concepten en ideeën. Ze gooiden zichzelf in het diepe en ondernamen stappen met als resultaat het ontstaan van Poush. Begonnen als een kleine pop-up shop in Vila Arena, inmiddels twee winkels rijker in Noordwijk en Wassenaar.

Wanna hear a story? We’ll share ours!

Poush is een shop-in-shop waar ondernemers, designers en start-ups een eigen plekje krijgen om hun labels fysiek te presenteren en hun producten te verkopen. Na de opening van de eerste winkel in Noordwijk in maart 2015, waren er steeds meer ondernemers die de planken wilden vullen. Dat was reden genoeg voor Poush om door te groeien. Later dat jaar opende Poush haar deuren in Wassenaar. Door de jaren heen zijn verassende labels onderdeel geworden van de familie. Wat er zo leuk is aan deze familie? Elk label is uniek en heeft een eigen verhaal die ze maar al te graag met jou willen delen!

Now it’s up to you!

Samen met de kleine bedrijven die deelnemen aan ons concept staan ​​we sterk, zijn we uniek en hebben we de mogelijkheid om te groeien. Poush wil ondernemers de kans geven om hun eigen verhaal te vertellen. Wanna be part of our family? Poush staat open voor nieuwe benaderingen en is altijd op zoek naar nieuwe producten. Wil je een inspirerend verhaal horen? Feel free to come & join! Wendy Klein,

Henriette Klein & Guusje Marks 

Oprichters, ondernemers en eigenaren van Poush

Maak direct kans op een Poush waardebon van:

€10

Geef je eenvoudig op en klik op de button hieronder